Bestuur

v.l.n.r.: Bas Boeser (secretaris), Nico Brink, Mart van Rooden ( penningmeester), Diederik van den Biggelaar (voorzitter), Jaap Bonkenburg

Diederik van den Biggelaar – voorzitter


Martin van Rooden – penningmeester

Penningmeester van de stichting. “Een beetje omdat het mijn beroepsveld van accountant raakt. Maar hoe belangrijk het ook is dat de boeken van de stichting kloppen, mijn grootste drijfveer is toch de passie voor Haarlemmerhout.”

Nico Brink – bestuurslid
Tot voor kort directeur Sector Stadsbeheer van de Gemeente Haarlem. Nu voltijds bestuurder, veelgevraagd jurylid in de wereld van tuinkunst en landschapsarchitectuur, kenner van en schrijver over de Haarlemmerhout. “Vraag mij niet voortdurend of het vordert met het volgende Hout-boek.”

Bas Boeser – bestuurslid

“Als kind ging ik wandelen in de Hout en daarna poffertjes eten bij Victor Consael. Een feestelijke combinatie, waardoor de Hout al vroeg een aangename bestemming voor mij werd. Later wandelde ik er met mijn kinderen. Tegenwoordig mag ik me op bestuurlijk niveau met de Hout bezig houden. Zo speelt de Hout in alle jaargetijden van mijn leven tot nu toe een aangename rol.”

Jaap Bonkenburg – bestuurslid

Geboren in Haarlem, getogen in Heemstede, werkzaam bij communicatiebureau De Coalitie in Haarlem. “Mijn liefde voor de Hout? Een prachtig stukje natuur ingeklemd tussen Haarlem en Heemstede waar je heerlijk kunt wandelen. Maar ook een geweldig decor voor feesten als Bevrijdingspop en andere evenementen. De Hout hoort bij Haarlem. En bij mij.”