Sponsors

Het werk van Stichting De Houten Haarlemmer is mogelijk dankzij de loyale en langdurige steun van de volgende (bedrijfs)sponsors:

Doe mee met Stichting De Houten Haarlemmer en u bent opgenomen in een warme kring van (bedrijfs)vrienden die de Hout in het hart dragen. Sponsors kunnen profiteren van de volgende activiteiten.

  • Broodje Hout: tijdens de lunch kan Stichting De Houten Haarlemmer voor uw bedrijf of instelling een boeiende presentatie verzorgen over de Haarlemmerhout. Aan de hand van een powerpoint-presentatie worden de geheimen van het oeroude stadsbos ontsluierd. De causerie heeft een ‘kennis-garantie’: iedere toehoorder krijgt ten minste 20 nieuwe en verrassende verhalen over de Haarlemmerhout te horen! De presentatie is de virtuele variant van Broodje Hout-live, de wandeling door de Hout.
  • Broodje Hout-live: een boswandeling voor bedrijven en instellingen rond de Haarlemmerhout, voor wie de Hout bij wijze van spreken de voortuin is. Gedurende de lunchtijd neemt een enthousiaste gids de medewerkers mee voor een unieke rondleiding waar verschillende aspecten van de Hout aan de orde komen (geschiedenis, gebouwen, mensen en natuurlijk de soms oeroude bomen en ander groen). Broodje Hout geeft een uitleg over de Haarlemmerhout en haar directe omgeving die de blik op de werkomgeving voor altijd verandert!
  • Sponsorbijeenkomsten: de jaarlijkse ontmoeting met Houtvrienden en luisteren naar sprekers van formaat, op unieke Haarlemse locaties.
    Uw sponsorbijdrage is van harte welkom op ons rekeningnummer IBAN NL15 RABO 0120 4277 10.
© Copyright - Houten Haarlemmer