“Alsof ik iemand plaats voor mijn eigen bedrijf.”

Diederik van den Biggelaar is de nieuwe voorzitter van De Houten Haarlemmer. Hij is de opvolger van Henk van der Leen. In stukje introduceert Diederik Van den Biggelaar zichzelf:

‘Ervaring’ klinkt soms wat oubollig. Maar ik durf te beweren dat mijn carrière er niet één is uit het boekje. Deze bedrijven heb ik in de loop der jaren opgericht: Medeoprichter Studenten discotheek Dansen bij Jansen, restaurants, een staal fabriek, een eigen biermerk, iKi, en tenslotte 12 jaar Mandaat. Als werknemer heb ik gewerkt bij Heineken, Samas kantoorinrichting en de Boer tenten.

Graag maak ik het verschil met Mandaat, tot 2 jaar geleden als mede-eigenaar. Na de succesvolle overname door JBR, ben ik voor de klanten van Mandaat verbonden als adviseur, coach en proces begeleider. Ondernemen en ideeën tot uitvoer brengen, daar krijg ik energie van. Er is niets leuker dan met ondernemers/DGA’s te sparren en hen helpen obstakels te overwinnen. Als mensen-mens kan ik opdrachtgevers en kandidaten goed inschatten. Ik word gelukkig als opdrachtgevers mij opnieuw vragen en het gevoel geven dat je meer bent dan een consultant.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *